Laitetaan eutanasia pelittämään

Eutanasiasta on nyt kirjoitettu blogeja. Lisään ajatukseni aiheesta.

Ihmisen oikeus päästä kärsimyksistä on selvä ja vain yksilön oma päätös eikä kirkon, virkamiehen, tuomarin tai lääkärin omaisista puhumattakaan.

Se hankalampi asia on kuka velvoitetaan antamaan kuolinapu. Siihen ei voi ketään pakottaa.

***

Meillä on jo yksi laillistettu murha, johon voitaisiin vedota. Jos kehittymässä olevan terveen ihmisen saa lopettaa ja lääkärit ovat siihen velvoitettuja niin miksei myös sama pätisi elämän lopussa, jolloin teko on moraalisesti paljon oikeutetumpi.

Tämä jippo on juridinen ja perustuu siihen kuka tulkitaan ihmiseksi. Sehän on vain äänestyskysymys demokratiassa. Abortoitavaa ei pidetä ihmisenä eikä häneltä kysytä mitään. Heitä tapetaan noin 10.000 vuodessa.

Miten olisi kuolemassa oleva ja usein puolitajuton dementikko tai syöpäpotilas, joka on ilmaissut tahtonsa ollessaan tolkuissaan? Jokainen tietää, ettei heidän kärsimyksiään saada pois millään lääkityksellä.

Mitä teemme siis väärin, jos lopetamme pyynnöstä heidän kiduttamisensa. Lopetammehan heikossa kunnossa olevan lemmikkimmekin. Itseasiassa saamme sakot, jos emme lopetuta kärsivää eläintä.

 

+2
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu