Laiton massainvaasio on USAn sisäisen rauhan uhka

USAan on 2000- luvulla tunkenut noin  20.000.000 tavattua laitonta maahantunkeutujaa pelkästään maan etelärajan kautta. Pahimmillaan heitä tulee tuhansittain päivittäin.

USAn valtaväestö haluaa tälle maahantunkemiselle lopun. Trumpin asema presidenttiehdokkaana vahvistuu tämän vuoksi. Bidenin hallinnon toimet invaasion lopettamiseksi ovat naurettavia. Biden on puhunut pakolaiskiintiön nostamisesta 125.000 nuppiin. Mitä sillä on merkitystä, kun raja etelässä vuotaa kuin seula.

”Apulais­palo­päällikkö Rodolfo Cardona on työskennellyt Eagle Passin pelastuslaitoksella yli 24 vuotta. Monet siirtolaiset käyttäytyvät nykyään epä­kunnioit­tavasti, hän sanoo.

”He ovat opetelleet sellaisia lauseita kuin ’pakenen väkivaltaa’ ja ’haen turvapaikkaa’. Kun heidän kanssaan istuu pitkään, he kertovat totuuden.

Totuus on se, että he odottavat, että heistä pidetään huolta. He ovat tulleet, koska uskovat saavansa asioita ilmaiseksi.” Taukotilan sohvalla makoileva Omar Amezcua on samoilla linjoilla.

”Lähettäkää heidät v**tu takaisin. Ymmärrän tarpeen tavoitella parempaa elämää, mutta siihen on laillisiakin väyliä.” ” (HS)

Koko massainvaasio on vasemmistolaisten syytä molemmissa päissä. Pelkästään Venezuelasta on kahjon sosialistihallinnon romahduttaman talouden takia paennut noin seitsemän miljoonaa ihmistä.

Ja USAn päässä vasemmistolipilaarit pitävät etelärajan auki jokaiselle, joka väittää hakevansa turvapaikkaa ja kaikkihan niin tekevät.

EUssa ovat vallalla samat näkemykset kansan keskuudessa. Kansainvaellukset on lopetettava keinolla millä hyvänsä. Vaeltavien ihmisten oikeus päästä vapaasti rajojemme yli ei ole mikään loukkaamaton ihmisoikeus. Siitä harhasta on jo päästävä eroon, jos aiotaan säilyttää yhteiskuntarauha länsimaissa.

Jollei järki toimi ja kansalaisia eliitti kuuntele niin kaikkialla äänestetään trumpit valtaan. Vihervasemmistosta hankkiudutaan eroon, koska se on etumme ja oikeutemme jokaisen kotimaassa EUssa.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010317850.html?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_hsytimessa

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu