Lakiesitys sosiaaliturvattoman verotuksesta Suomessa

Hallitus on iltakoulussaan päätynyt luopumaan ns Maastapoistumisverosta ja korvaa sen uudella veroesityksellä.

Uuden lakiehdotuksen mukaan ne luonnolliset henkilöt, joiden Suomessa verotettavat vuositulot ovat vähintään 90.000€ ja, jotka luopuvat Suomen sosiaaliturvasta ja eräistä veroilla maksetuista kalliista palveluista kuten ilmaisesta koulutuksesta ja terveydenhoidosta itselleen ja perheelleen, saavat kiinteän 15% tasaveroasteen sekä ansio- että pääomatuloilleen.

Em. veroedun saaneilla on mahdollisuus ostaa puolivuosimaksua vastaan kansalaisten saamia palveluita kuten julkisia koulutus- ja terveyspalveluita.

Uusi laki antaa nämä edut jokaiselle ehdot täyttävälle Suomessa asuvalle  riippumatta tämän kansalaisuudesta tai hänen maksamistaan veroista tai saamistaan ilmaisista palveluista muissa maissa.

**

Valtiovarainministeriö on tiettävästi  laskenut tämän tuovan runsaasti tuottavia ammattilaisia ja sijoittajia Suomeen. Valtion verotulot kasvavat kymmenillä miljardeilla ja yleistä tuloveroastetta voidaan siis myös laskea.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu