Lakkoilijoiden herkkä woke-hipiä

Kaupan alalla on lakoissa normaalia, että osa väestä jää töihin, kun toiset viettävät vapaa-aikaa lakkoillen.

Lidlin työntekijöistä jokunen oli yhteydessä mediaan, koska heistä oli laitonta, että Lidl oli tiedustellut työvuorojen suunnittelun sekä palkkojen laskennan vuoksi kaikilta, ketkä ovat töissä tai poissa lakon aikaan.

Työntekijät muodin mukaisesti kokivat ahdistusta ja epätoivoa kyselyn johdosta, joten sen täytyi olla laitonta. Tälläinen on vasemmistolainen woke-yhteiskunta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/23d4c630-3a64-46ba-a507-ee6efb5e9197

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu