Lapsesi hinta on oikeuden mukaan 24.000€

Punavihreä oikeuslaitoksemme jatkaa vastuutonta toimintaansa. 

Koskelan murhatapaus viime joulukuulta on johtanut kolmen nuoren saamaan päänsilittelyyn oikeudessa.

Nuoret murhasivat äärimmäisen raa’asti toverinsa tämän 16v syntymäpäivänä..

Väkivalta kesti oikeuden arvion mukaan yli kolme tuntia uhrin muuttuessa liikkumiskyvyttömäksi.

”Uhria oli lyöty ja potkittu päähän ja eri puolille kehoa sekä lyöty kepillä ja metallitangolla. Tämän kättä oli yritetty murtaa ja tämän ylävartalon päälle oli pudottauduttu kahdesti. Lisäksi pojalle oli tehty nöyryyttäviä ja halventavia tekoja, tämän päälle oli syljetty ja virtsattu sekä tämän hiuksia yritetty polttaa.

Häntä myös kuvattiin teon aikana ilman housuja samalla, kun tämän pakaroiden välissä sytytettiin papatteja. Lisäksi uhriin kohdistettiin muuta väkivaltaa.” IL.

Uhri kuoli useiden kylkiluiden murtumiin, aivojen ruhjeeseen ja vamman aiheuttamiin aivojen lukinkalvonalaisiin verenpurkaumiin. Hän kuoli useita tunteja väkivallan jälkeen lojuessaan ulkona lähes alastomana nollakelillä.

Murhaajien lausunto oikeudessa oli, ettei ollut tarkoitus tappaa. Hävytön valehtelu kirjattiin ikäänkuin sillä oli mitään totuusarvoa.

**

Kun jo lähes aikuiset kykenevät tällaiseen tekoon, tulee heidän lain edessä olla aikuisia.

Nyt tuomiot olivat 8. 9 ja 10 vuotta. Nämäkin ovat hyvin vähän tällaisesta teosta. Oikeuskäytäntö kuitenkin vaatii nuoria murhaajia istumaan vain 1/3 osan tuomiosta eli noin kolmen vuoden verran. Tämän ikäisillä on täysi ymmärrys teoistaan ainakin murhien osalta. 

**

Lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarinen oli huolissaan haastattelussa siitä, että murhaajat joutuvat aikuisten kanssa samaan vankilaan ikäänkuin sillä olisi mitään merkitystä onko vanki 16- tai 18-vuotias.

Valtuutettu oli lähes kyyneleitä myöten huolissaan murhaajien koulunkäynnistä. Voi voi.

Ketään ei haastateltu siitä, mikä oli uhrin ja tämän vanhempien osa. Rikostoimittelija lausui, että toivottavasti pojat oppivat tästä.

Vanhemmat saavat, jos valtio maksaa, 12.000€ lapsestaan kukin.

**

Paljon väkivallassa kunnostautuneille etnisille vähemmistöille nämä seuraamukset kertovat, että Suomessa saa tehdä mitä tahansa eikä siitä seuraa muuta kuin lisää tukipalveluita.

Vaadin potkuja oikeusministeri Henrikssonille tällaisen järjestelmän sallimisesta. Oikeusjärjestelmämme on umpimätä. Se tekee raakaa pilkkaa yleisestä oikeustajusta.

+17
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu