LGBTQI – painostusryhmä yritti manipuloida italialaisia lain voimalla

Italiassa yritettiin ajaa läpi vaarallinen mielipiteen ja ajattelunvapauttava rajoittava laki LQBTQI++ -liikkeen toimesta.  Laki kaadettiin kuitenkin loppusuoralla.

Laki olisi rajoittanut sananvapautta ja tuonut lainsäädäntöön käsityksen, jonka mukaan sukupuolierot ovat mukamas sosiaalinen luomus. Oikeisto ja katoliset vastustivat myös homofobian vastaisen päivän perustamista kouluihin.

Lega-puoluetta johtava Matteo Salvini sanoi lain tukijoiden olleen ylimielisiä. Hän kehotti lainsäätäjiä laatimaan uuden, Legan suosituksia noudattelevan ehdotuksen, jolla ”taisteltaisiin syrjintää vastaan ilman sukupuoliteoriaa ja mielipiderikoksia sekä suojeltaisiin koululaitoksen vapautta”. Forza Italiaan kuuluva senaattori Licia Ronzulli sanoi, että vasemmisto oli asian ja ideologiansa kanssa liian joustamaton.

– Olisimme voineet saada aikaan jotain hyvää yhdessä, mutta he halusivat ideologisen lain, joka jakoi parlamentin, Ronzulli kommentoi.

Erittäin liberaali paavikin kertoi maalliselle hallitusvallalle, että nyt riittää ihmisten pakko-ohjailu ja ideologinen humppa.

Italiassa on vielä jäljellä terve tolkku näissä aivan huimissa identiteettitouhuissa. Tästä on hyvä ottaa oppia Suomessa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c1ef7966-6aaa-450c-ab6f-aa67f1bd253e

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu