Mainonta somessa voikin olla haitaksi mainostajalle

Somen suuret sovellukset ovat muuttumassa maksullisiksi, jos käyttäjä ei halua nähdä mainoksia.

Mainosvapaus onkin huomattava parannus somen sovellusten käytössä. Maksut ovat yleensä reilun kympin kuussa eli ajan mittaan melko kallis etu.

Itse olen nauttinut youtuben ärsyttävien mainosten välttämisestä pulittamalla 12€ kuussa sen roskan piilottamisesta kännykkäni näytöltä.

Olen havainnut, että mainosten tunkeminen somen sovellusten käyttöliittymään suuresti ärsyttää useimpia, kun ihmisiä aiheesta haastattelee. Mainosten määrä on monasti myös järjettömän suuri ja pelkästään tuo määrä suututtaa monia jankuttavan toiston ja sisällön lisäksi, joka ei kiinnosta pätkääkään.

On ilmeistä, että tuo pakkomainonta on negatiivinen vaikutuksiltaan monelle yritykselle ja sen tuotteille. On todella kyseenalaista, että pinnaa kiristävä tyrkytys kesken itseä kiinnostavan videon katselua ja sisällön lukemista lisäisi minkään tuotteen myyntiä kenenkään kohdalla.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu