Marin saa olla hiprakassa ihan rauhassa

Armoton ruikutus on noussut eikä näytä laskevan Marinin biletyksestä ja erityisesti hänen kyvystään tuolloin hoitaa tehtäviään.

Valitus on täysin turhaa.

Riippuu henkilön tehtävästä, mikä käy. Jos jokin kriisi iskisi kapakkaillan kesken Suomeen niin ei yhtä ministeriä siinä kaivata eikä kahtakaan. Oikeat osaajat hoitavat kriisit eivätkä poliitikot. Olisi suorastaan Suomelle eduksi, jos pääosa poliitikoistamme olisi kännissä kylillä päivät pitkät, eivätkä sotkisi maan asioita kuten nyt.

Mariniin kohdistetut vaatimukset ovat lapsellisia ja tulevat lattiatason duunareilta, joille on aina kerrottu tarkat rajat mitä he saavat tehdä ja milloin. Kyse on kateellisten vikinästä.

+6
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu