Marinko komission puheenjohtajaksi

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin on europarlamentaarikkojen keskuudessa yhtä epämieluinen vaihtoehto seuraavaksi Euroopan komission puheenjohtajaksi, kuin EU-hylkiö ja Unkarin nykyinen pääministeri Viktor Orbán noin 1% kannatuksella. /Politico.

Minua ei kiinnosta tässä uutisessa Marinin asema vertailussa enkä edes mitenkään iloitse hänen heikosta sijoituksestaan.

Se mikä ihmetyttää, on miksi Marin yleensä on ollut kandidaattina edes kyselyssä. Eihän hänellä olisi pienintäkään kykyä selvitä komission puheenjohtajan tehtävässä. Häneltä puuttuisi todelliset suhteet, kaikki tarvittava kokemus, osaaminen ja ymmärrys sen hoitamiseen.

Kyse ei kohta 500 miljoonan populaation johdossa näinä aikoina ole jostain harjoittelijan paikasta.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu