Pääsiäisen huumoriposeeraus Ville Rannalta

Iltalehden pilapiirtäjä Ville Ranta on kertaalleen kunnostautunut mauttomilla piirroksillaan, joista ei huumoria löydä etsimälläkään.

Nyt hänen kieroutuneessa mielessään on selvä yhteys Jeesuksen ristiinnaulitsemisella ja Riikka Purran valtion kululeikkauksilla.

Minä en niistä löydä mitään muuta yhteistä kuin molempien tuomittujen halu pelastaa ihmiset. Siihen ei kuitenkaan surkea pilapiirtäjä viittaa.

Hän haluaisi valtion jatkavan velkaantumista tulevien polvien piikkiin ja ihmisten elävän vuodesta toiseen  tukien varassa, vaikka töitäkin olisi runsaasti tarjolla.

Ihmeellinen on moralisoivan piirtäjän oma moraali.

https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/549fee53-ef58-46d3-94af-5fb27dd2f2f4

https://www.jobly.fi/

https://barona.fi/tyopaikat

https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu