Meghan pyrkii USAn presidentiksi?

Meghan Markle on keskinkertainen saippuaoopperatähti, joka ehti jo sotkea brittien kuningashuoneen asiat sekä prinssi Harryn pään. Nyt hän olisi hakeutumassa Valkoiseen taloon sotkemaan asiat siellä.

Auta armias Amerikan kansaa, että se säästyy tältä narsistiprinsessalta johdossaan. Eihän hänellä ole mitään edellytyksiä suurvallan johtoon.

https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/0f7c5800-bdff-434a-97da-d080c8b5241d

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu