Meillä on hyvin yksipuolinen kuva vihapuhujista

Edustaja Sebastian Tynkkynen laittoi viime vuoden puolella nettiin videon, jonka hän juontaa asiallisesti itse.

Se sisältää videon, joka on esimerkki vihan lietsonnasta ja rikoksiin yllyttämisestä, joita minkään EUn maan lainsäädäntö ei salli. Onkin ihmeteltävä, ettei tällaiseen puututa lain voimalla.

Tynkkysen esittelyvideoon on  embedattu video alkaen kohdasta 3:42. Se kertoo julkisesta uskonnollisesta Islam Netin kokouksesta ja kaikesta päätellen aivan tavallisten uskovien vaarallisesta uskontunnustuksesta ja arvoista  naapurissamme Norjassa.

Missä ovat ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja oikeusvaltion esitaistelijat. Miksi he ovat hiljaa Pohjoismaissa. Missä on #WLM -liike ja feministit sekä Sateenkaariväki.

Katsokaa omalla vastuullanne ja miettikää missä menemme  Pohjoismaissa ja onko tällainen todella sallittava uskonnonvapauden nimissä:

***

”IslamNet is a Muslim organization in the capital of Norway – Oslo – in Scandinavia.

We established ourselves in 2008 to provide you, all Muslims, and especially the youth of Norway, active and effective modern dawah suitable for Islam in the 21st century. We are the only organization in Norway working on a mass level to reach out to the youth with digital media. We arrange Norway’s largest and most attended Islamic conferences for the youth, are active in giving Dawah out in the streets, and defend Islam and our values in debates on national TV with Norway’s top politicians.

Our main mission is to inspire the masses of Muslims to come closer to Allah, and invite non-Muslims to the beautiful message of Islam.” 

Ote IslamNetin esittelystä sen omalta nettisaitilta

.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu