Mihin katosi todellinen journalismi Suomesta?

”Sauli Niinistö pelasi suoraan perussuomalaisten lapaan – Pelkkää elvytysvälinettä vaikea kaataa” kirjoittaa Uusi Suomi.

Mitä ihmeen journalismia tämä on? Se on vain täyttä poliittisen agendan pakkosyöttöä.  Onko Suomessa enää journalismia olemassakaan, kun juttujen valinta ja otsikointi on näin aivottomalla tasolla, jossa presidentti on moitittavana tehtävänsä vastuullisesta hoitamisesta.

Jos presidenttimme on huolissaan älyvapaan hallituksen laittomista toimista kuten ovat persutkin niin onko tämä oikea tapa uutisoida asiasta. Ei ole.

Miksei lehdistö analysoi ja kirjoita hallituksen räävittömästä rahankäytöstä EUssa? Miksei se paneudu siihen, ovatko hallituksen perustelut kenties täyttä satua ja miksei kerrota miten rahat menevät Kankkulan kaivoon ilman varojen käytön kontrollia? Kysyttävä on myös miksi valehdellaan ulkomaille menevän tukirahoituksen olevan Suomen taloudelle hyödyksi, vaikka näin ei tietenkään ole.

Mihin katosi vastuullinen journalismi Suomesta?

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu