Poliitikon määritelmä ja eri kehitysvaiheet

Poliitikko on henkilö, joka jakaa joidenkin rahoja joillekin muille..

Tätä mallia vietiin pidemmälle EUssa. EU-poliitikko oli henkilö, joka vei joidenkin jäsenvaltioiden rahoja joillekin muille valikoiduille maille.

Uuden polven EU-päättäjä on henkilö, joka otattaa yhteisvelkaa, jota hän jakaa harvoille velkaantuneille jäsenvaltioille sekä maksattaa kelle sattuu.

Vihervassari poliitikkona on kehityksen huippu EUn poliittisissa päättäjissä.

Hän käyttää velkarahaa sekä sisäisiä tulonsiirtoja kehitysmaihin, tuottamattomiin maahanmuuttajiin, heimosotien tuhojen korjauksiin, kasvaviin sosiaalitukiin sekä EUn uusiin persaukisiin jäsenmaihin, jotka ovat muniaan myöten korruptoituneita.

Hän sanoo mielellään, että ”Kyllä meidän täytyy auttaa” tai  Emme voi ajatella, että omat kansalaiset tulevat ensin..”

Heille kaikille on yhteistä, etteivät he koskaan kysy sinulta mihin haluaisit veroroposi käyttää tai mihin et, siitä puhumattakaan, riittävätkö sinulle jätetyt roposet.

Kaikesta huolimatta poliitikko uskottelee sinulle, että elät kansanvallassa. Olethan saanut joskus äänestääkin.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu