Miksi ei kannata kuulua evlut kirkkoon

Evlut kirkko on trendikäs. Se on lähtenyt mukaan ilmiöihin, jotka olivat hetki sitten asioita, joista kirkko vähintään varoitti ja ei taatusti tukenut tikullakaan.

Nyt kirkko on niellyt identiteetti-ideologian pureksimatta ja haluaa vihkiä homoparit sekä osallistuu pervoiluun ja itselleen pyhien asioiden avoimeen pilkkaan. Niin kristinuskon oppi kuin sen pitkät perinteet ja arvot on heitetty leipäpappien toimesta tunkiolle.

Jos on kristinuskoon taipuva niin on ollut  mahdotonta enää kuulua evlut kirkkoon, sen verran on laitos kasvanut pois opeistaan.

Sopii katsoa Paavalin seurakunnan pastori Kanalan edesottamukset Iltalehden kertomana. Kyseessä on siis todella pappisviran hoitaja Helsingissä eikä tiettävästi saatanan palvoja, jolta hän enemmänkin vaikuttaa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9b6bfba6-e188-4759-8196-c9a87bbf4d10

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu