Miksi epidemian aikana pitää viihtyä

Asenteemme elämään on paljastunut virusepidemian takia. Media on täynnä kertomuksia ihmisten kärsimyksistä.

Kerrotaan miten vaikeaa on viihtyä lasten ja aikuisten, kun he eivät pääse huseeraamaan kaikkea mitä aina ennenkin. Lentämään pitkin maailmaa, ajamaan mökille ja lapset eivät pääse satujumppaan. Kapakat suljetaan ja urheiluhallit.

Moni ei kirjoita siitä mitä ovat todelliset epidemian uhrit eli sairastuneet, joista menee moni hyvin huonoon kuntoon tai jopa kuolee.

Ihmisten kyky sopeutua ja joustaa on kehno, kun valitetaan tyhjänpäiväisistä hankaluuksista. Uusmaalaiselle riittää ulkoilutarpeisiin mainiosti Uusimaa. Ja kotioloissa voi hyvin viettää montakin viikkoa, kunhan säilyy terveenä, ruokaa saa ja sähkö sekä vesi virtaa.

Jollei tekemistä löydy niin voi rauhoittua ja alkaa lukemaan hyllyssä olevia kirjoja, joista monilla pääosa lukematta kiireiden takia.

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu