Miksi jalostamme vain eläimiä, muttemme ihmistä

Tuossa lukiessani Koiramme-lehteä ja sen perään Hesarin koirajuttua jäin miettimään mitä jumalia me luulemme olevamme, kun auliisti jalostamme eläimiä, mutta emme omaa sekopäistä rotuamme.

Koiria on iät ajat jalostettu paitsi eri käyttöihin ja ulkonäön osalta niin siten, että rotu olisi sosiaalinen ja päästään terve.

Kun katsoo ihmiskunnan historiaa ja kehitystä niin ihminen on jalostamattakin ollut kykenevä hyvin erilaisiin tehtäviin ja ulkonäkömme on vaihdellut aina runsaasti. Näissä ominaisuuksissa ei kaivata manipulointia.

Ihmisen käytöksessä ja sosiaalisessa terveydessä sen sijaan olisi tilaa rajullekin jalostukselle. Tiettyjen ihmisten kyvyttömyys sopia ja olla tappamatta on seurauksiltaan surkea, erityisesti johtotehtävissä.

Olisi perusteltua jalostaa ihmiskantaa siten, etteivät aggressiiviset ja rikolliset yksilöt pääse kasvattamaan kantaansa ja lisäämään sukulinjansa mahdollisuuksia päästä valtaan yleensä missään tehtävässä. Emme salli sellaista koirien jalostuksessa niin miksi kuitenkin sallimme sen ihmisille?

Ihmiskunta on kärsinyt suunnattomasti rikollisista heikoilla sosiaalisilla geeneillä varustetuista johtajista, kaikenmaailman stalineista, maoista, putineista, hitlereistä, lenineistä, busheista, saddameista,  ceauceskuista, napoleoneista, mussolineista, honeckereista, himmlereistä, hirohitoista, francoista, wilhelmeistä, leopoldeista, tsingiskaaneista sun muista.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010290482.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu