Miksi tällaiset kulkevat vapaina?

Tuore Iltalehden juttu on yksi lukuisista vastaavista.

Naista jahtasi tuntematon mies, joka oli tehnyt useat kerrat väkivaltaa muille uhreille. Tällä kertaa äijä oli kirveen kanssa jahdannut naista bussipysäkillä Hesassa kesäyönä 2021. Nainen selvisi juoksemalla kovempaa kuin äijä.

Kyseinen urho on tuomittu useita kertoja vankeuteen väkivaltansa takia ja tuomioita hänellä on parikymmentä. Nyt tuli linnaa vaivaiset 10 kuukautta.

Miksi tällaiset tyypit saavat yleensä lainkaan päästä vapaaksi? Heidät pitäisi eristää omiin oloihinsa loppuelämäkseen. Valinnan he ovat  tehneet itse.

Onko oikein, että joku saa vielä kärsiä oikeuden lepsuudesta jonkun kerran  kirves päässään, ovatko väkivaltarikollisen oikeudet tärkeämmät?

Minun mielestäni eivät ole.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/749562ca-9908-47a7-878b-867535b4851b

+9
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu