Miksi valtamedia vääristää totuutta

Tarvitsee vain avata yhteys valtamediaan ja heti törmää poikkeuksetta muunneltuun totuuteen uutisoinnissa.

US kirjoittaa tänään, että venäläisiä epäillään hakkeroinnista kahteen USAn ministeriöön.

Tämä ei ole mikään uutinen, jos jätetään huolellisesti kertomatta, että USA ja sen Fiveye -liittolaiset urkkivat koko maailmaa eikä kyse ole terrotismin torjunnasta kuten suomalainen Hollywood -tuotannon valistama katsoja luulee tietävänsä.

USA on vuosikymmenet urkkinut kaikkea kansaa ympäri maailmaa, mutta erityisesti lännen poliitikkoja, sotilaita, liikeihmisiä sekä yrityksiä anteeksipyytelemättä. Purkkiin menevät mm somen käyttö ja profiilit, puhelut, tekstiviestit, sähköpostit, ystäväpiiri, mielipiteet, jäsenyydet, opinnot, henkilön ja yrityksen data, rahaliikenne, omistukset, luottotiedot, terveystiedot ja sijaintitiedot.

USAn urkinnalla on laajat tiedot kaikista seuraamistaan ja niitä käytetään täysin mm EUn etuja vastaan eikä meitä pelastamaan kuten naivit luulevat.

Tämä unohtuu suurpääomaa ja vakoilua köyristelevältä valtamedialtamme kertoa. Kenen komennosta näin tehdään?

***

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/laaja-tietomurto-ministerioihin-usassa-nyt-epaillaan-venalaishakkereita/d4f1da33-95ac-4f5c-8e49-4e7d96332e15

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu