Milloin tulee ehdolle päteviä presidenttiehdokkaita

Presidenttipeli alkoi

Iltalehti mainosti Haavistoa ylivoimaisena presidenttiehdokkaana. Tällaiseen gallup-tulokseen on päädytty, kun gallupissa on vain presidentiksi pääosiltaan pätemättömiä ehdokkaita.

Lista oli Iltalehdessä seuraava:

Pekka Haavisto

Olli Rehn

Jussi Halla-aho

Jan Vapaavuori

Li Andersson

Eero Heinäluoma

Jutta Urpilainen

Paula Risikko

Laura Huhtasaari

Maria Ohisalo

Joku Muu

Ketä pitäisin näistä parhaana

Joku Muu on ehdoton suosikkini. Joku Muu, jonka kokemus on enemmän ulkomailta kuin Suomesta, kokemus on maailmantalouden alueelta, kokemus ei ole rahan syytämisestä kehitysmaihin ja massamuuttoon. Hän on siis oppinut myös tienaamaan rahaa eikä törsäämään muiden tienaamia varoja.

Joku Muulla on riittävä koulutus ja laaja kielitaito, hän ei ole myöhäisteini, hänellä on vuosien kokemus muualla asumisesta, hän on toiminut yrityksissä eikä vain poliitikkona tai virkamiehenä. Joku Muu pystyy edustamaan Suomea ilman ongelmia taustansa takia eikä hänellä ole rikostaustaa.

Joku Muulla ei ole yksiselitteistä vasemmistolaista tai oikeistolaista taustavoimaa vaan hän kykenee ajattelemaan itsenäisesti ilman puolueita ja ismeja. Joku Muu ei kumarra sen paremmin Brysseliin, Berliiniin, Moskovaan kuin Washingtoniin. Hän ei valehtele, että jaamme arvot minkään näistä kanssa, koska emme niin tee. Hän siis tietää mitä tarkoittaa maan itsenäisyys.

Joku Muu tiedostaa, ettei EUn puolustus kuulu USAlle vaan EUlle.  Lisäksi hänelle on selvää, että Suomi päättää asioistaan eikä YK.

Hän on ilmiselvästi älykäs ja kykenevä näkemään vuosikymmeniä eteenpäin eikä hänellä ole tarve miellyttää mediaa tai poliitikkoja.

 

 


Kuva: Tyypillinen valpas, itsenäinen ja älykäs sekä hyvinkoulutettu presidenttiehdokas. © Juha Hämäläinen

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu