Missä ovat woke-vouhottajat Sillanpään kohdalla?

Läntinen maailma on ollut 2000-luvun alusta woke-kouhottajien käsissä. He mölyävät ja nollaavat ihmisiä yhdestä väärästä sanastakin, jonka woket ovat määritelleet kiellytyksi ja verhoilleet vaikkapa n-sanaksi. Woket ovat leimanneet vihansa kohteet natseiksi tai rasisteiksi, vaikka eivät edes tiedä mitä nämä nimitykset tarkoittavat.

Todelliset yhteiskuntaa uhkaavat rikolliset ja perverssit taasen ovat woke-jengin suojeluksessa. He voivat olla huumerikollisia kuten häkkilintu Niko tai perverssi Jari. Heitä tukee ja ymmärtää valtamedia sekä Yle ja MTV ohjelmillaan ja kustantajat heistä tehdyillä kirjoilla. Vastuullinen toimittaja ei soisi heille yhtään juttua tai kirjoittaisi heidän elämänkertojaan.

Iltalehden toimittaja Sanna Ukkola on ainut, jonka olen nähnyt selvin sanoin kertovan humppakansalle minkä arvoisia tällaiset kriminaalit ovat

Tangoprinssi Sillanpää on Ukkolan mukaan huumehörhö, narsisti ja pervo lasten hyväksikäyttäjä. Laulaja itse pitää rikoksiaan vain valitettavana jupakkana ja hän haluaa jatkaa menestystään laulajana. Hän on heittäytynyt uhrin rooliin.

Ote Ukkolan jutusta:

” Virosta Suomeen tullut 12-vuotias poika joutui keskelle syvästi traumatisoivaa kokemusta elokuussa 2017. Hän joutui tuolloin Sillanpään asunnolle virolaisen mieshierojan kanssa, jonka Sillanpää oli tilannut luokseen netistä.

Hierojamies ja Sillanpää käyttivät metamfetamiinia ja harrastivat seksiä. Jossain vaiheessa lapsi tuli huoneeseen ja otti kuvia miesten aktista Sillanpään kännykällä, pojan mukaan hierojan pyynnöstä.”

Minä en toivo Sillanpäälle menestystä vaan tiputusta jalustaltaan maahan näkemään itsensä sellaisena kuin on – huumeveikkona, joka hyväksikäyttää pikkulapsia.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2d318d6-782c-4618-a1a9-8b0a6ef1e44d

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu