Mistä he ovat saaneet päähänsä

Venäjällä olevat ja Suomeen pyrkivät arabit eivät ymmärrä Suomen uutta rajalakia.

Mistä nämä ihmiset ovat saaneet yleensäkään päähänsä, että heillä olisi oikeus päästä aina rajan yli Suomeen tai Suomen kautta vaeltamaan EUssa miten lystäävät.

Ei heillä ole sellaista oikeutta. Silti Hesarin haastatteluissa he ovat hyvin närkästyneitä kulkunsa rajoittamisesta. Kummallinen on asenne heillä.

Sekään ei käy selväksi, miksi he ohittavat turvallisia maita napapiirille asti Suomeen päästäkseen ilman viisumia ja passia tai henkilöpapereita.

Täysin uskomatonta on, että monet turvapaikkaa hakeneet ja Suomeen jääneet pian matkustavat kotimaihinsa sukulaisia tapaamaan usein jopa viikoiksi kerrallaan.  Mitä turvapaikkaa tällainen henkilö oikein tarvitsee yleensäkään.

Hyvin onnistuu lomailu Irakissa, Somaliassa, Afganistanissa tai Iranissa. Millä rahoilla nämä varattomat tai työttömät  matkansa maksavat, se on jäänyt epäselväksi.

https://www.hs.fi/maailma/art-2000010445297.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu