Mitä tapahtuisi, jos hallitus kaatuisi?

Helsingin Sanomat kirjoittaa politiikka -osastollaan hallituksen kaatumisesta kysyen ”Mitä tapahtuisi, jos hallitus kaatuisi?”.

Ihan lyhyt vastaus: ei tapahtuisi yhtään mitään.

***

Pidempi vastaus: ne uudet  hallituskoalitiot, jotka olisivat käytännössä mahdollisia, jatkaisivat kotimaista eloa yli varojen, tukisivat rahan kaatamista EUn ja euron pystyssäpitoon, massamuuttoon ja Nato -yhteensopiviin aseisiin. Uskallusta mihinkään merkittävään muutokseen ei löytyisi.

Emme saisi Suomeen hallitusvaltaa, joka kykenisi auttamaan Suomea vaurastumaan. Se on mahdottomuus, koska puolueilla ei ole tarjota poliittisia johtajia, joilla olisi henkilökohtaista kokemusta rahan ansaitsemisesta maailman markkinoilla tai yleensä millään markkinoilla.

On vain taidot polttaa verovaroja. Miten niillä eväillä mikään muuttuisi.

 

+12
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu