Mitä tehdä, jos sinua syytetään rasistiksi tai fasistiksi

Mitä tehdä, jos sinua syytetään rasistiksi tai fasistiksi;

1. Älä aloita keskustelua henkilön kanssa, joka itse on päättänyt tietää kuka on rasisti tai fasisti. Hän on niin viisas kuin lääkäri, joka näkee passikuvastasi, että sinulla on ummetusta.

2. Älä väittele henkilöiden kanssa, joilla ei ole kykyä keskustella omien päähänpinttymiensä takia. He haluavat vain leimata. Rajoittuneisuus ilmenee henkilön jatkuvasta toistamisen tarpeesta ja kiveen hakatusta ideologiasta, jota hän ei osaa selittää muuta kuin kliseillä.

3. Älä keskustele henkilöiden kanssa, jotka eivät tiedä mitä fasismi on tai miten rasismi määritellään ja mistä sanat ovat peräisin. Se ei heitä kiinnosta. Heille ne tarkoittavat kaikkea mistä he eivät pidä kuten eri mieltä olevista eli sinusta.

4. Kierrä kaukaa ihmiset, joilla ei ole luetun ymmärtämistä ja saat sanoa mitä tahansa vaikutuksetta. Heillä on varma tieto siitä, että olet fasisti tai rasisti ja he jankuttavat tätä ilman mitään tietoa sinusta.

5. Älä puolustaudu. Nimittelijöillä on tarkoituksenaan vain saada sinut jankuttamalla hermostumaan ja tekemään jotain omaa etuasi vastaan.

6. Nimittelijöillä on useimmiten kapea kokemus maailmasta sinuun verrattuna ja he purkavat kiukkunsa ja kateutensa sinuun.

Jos kerrot mihin todelliseen kokemukseen perustat näkemyksesi maailman menosta kuten siitä, että eri kulttuurit ja uskonnot eivät todellakaan ole samanarvoisia todellisessa elämässä ja, että meillä on syytä välttää näistä syntyviä ongelmia omilla valinnoillamme Suomessa.

7. Säästä aikaasi ja anna niiden kouhottaa, joille jokin oppi on sama kuin sen piirissä olevat ihmiset. Heidän mielestään jos arvostelet oppia tai kulttuuria niin syrjit jokaista ryhmän yksilöä. Ole siis hiljaa.

8. Varo ja vältä henkilöitä, joille faktatieto on sama kuin arvoton mielipiteesi. Voit kertoa mitä kustannuksia syntyy jostain yhteiskunnalle tai mainita rikostilastoja tai työttömyyden jakautumista. Olet silti aina vain rasisti ja fasisti, koska tuot esiin näitä tietoja ja aiheutat pahaa mieltä. (Oiva johdatus tähän viisauteen tuli Puusan blogista, Ohje nro 7)

Olet lisäksi syypää kaikkiin ongelmiin, koska olet rasisti ja fasisti etkä sopeudu ongelmiin ja integroidu.

9. Jollet ole globalisti niin pidä suusi kiinni. Jos vastustat ihmisten globaalia vapaata massamuuttoa, muualta tulevien vastikkeetonta elättämistä, rahan kylvöä ulkomaille, velaksi eloa, verotuksen nostoa ja kehtaat valittaa rahojen loppumista niin olet rasisti ja fasisti.

10. Älä ärsytä nimittelijöitäsi. He tietävät, että koska olet tunnetusti rasisti ja fasisti niin kuulut siihen joukkoon ihmisiä, jossa on lähinnä kouluttamattomia, työttömiä, sosiopaatteja, huume- tai alkoholiriippuvia, pikkurikollisia tai psyykkisesti sairaita. Kuulut niihin, joille on vain teelusikalla annettu.

Pahinta ymmärryksen puutetta on väittää, että Suomi merkitsee jotain suomalaisille. Eihän suomalaisia ole kansana koskaan ollutkaan.

Siksi vaikene. Sinä olet vain nationalistinen persu.

11. Älä mene mielenosoituksia lähellekään. Voit tulla piestyksi tai poliisi ottaa sinut talteen. Sinun ei tarvitse osoittaa mieltäsi riehumalla kaduilla. Tiedät sen. Se on sinua valveutuneempien tärkeää työtä.

Kun tiedät, että maksat veroina heidän elämänsä – se helpottaa, heidän on vaikea sietää sinun elätettävänäsi olemisen keveyttä.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla. Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu