Mitä voimme oppia vaarallisesta Justin Trudeausta

Kanadan pääministeri Justin Trudeau on joutunut ajan mittaan kanadalaisten kasvavaan epäsuosioon woke-politiikkansa vuoksi. Hänen huippukalliit verovaroilla maksetut lomamatkansa ovat pikkujuttu.

Trudeau on viimeksi saanut aikaan voimakkaan suuttumuksen ajaessaan identiteetti-ideologiaa Kanadassa ja tukiessaan sen ääri-ilmiöitä maan yliopistoissa.

Kyse on genderismin hulluuksista. Gendereitä on kohta nimetty pari sataa ja lisää tulee. Ne ovat ihmisten itse keksimiä identiteettejä, joita vielä täydentävät kunkin itselleen määrittämät uudet persoonapronominit.

Henkilö voi identifioitua, vaikka narttu samojediksi ja vaatia itseään kutsuttavaksi pronominilla ”vuf”. Minä teen juuri näin Suomessa herätelläkseni nukkuvia näkemään identiteetti-kaheliuden.

Ilmiö on johtanut siihen, että ainakin yliopistoissa niin Kanadassa kuin USAssa ovat tällaiset itsensä uudelleen määrittäneet opiskelijat saattaneet opettajansa syytteeseen yliopiston hallinnossa siitä, etteivät nämä suostu käyttämään oppilaistaan näiden keksimiä persoonapronomineja.

Tunnetuin ja ensimmäisten tapausten joukossa on kliinisen psykologian professori Jordan Peterson. Häneen on kohdistettu woke-jengin toimesta toistakymmentä oikeushyökkäystä sekä vaatimus mennä some-uudelleenkoulutukseen.

Peterson on kymmenien miljoonien seuraama pelkkää faktaa ja järkeä esittävä henkilö ja hän kieltäytyy täysin mm persoonapronomini- ja identiteetti-hullutuksesta. Lisäksi hän julkisesti vastusti Trudeaun tukemaa identiteettilakia, johon liittyi tuo omavalintaisen persoonapronominin virallistaminen. Petersonia uhattiin siksi viraltapanolla yliopistosta.

Eräs New Yorkin valtion yliopiston woke professori sanoi aiheeseen liittyen  haastattelussa, etteihän se pronominien määrä mikään ongelma ole, opettaja voi tallentaa opiskelijan käyttämän pronominin puhelimeensa muistiaan auttamaan.

No jokainen normaali ihminen ymmärtää, että kyse on yhteiskuntaa rapauttavasta woke-ilmiöstä eikä jostain tavoiteltavasta yhdenvertaisuudesta, joka on vain savuverho kieroontuneelle ideologialle.

**

Pääministeri Trudeau on kautta linjan ollut tuhoisa Kanadalle ja sen taloudelle sekä turvallisuudelle.

The latest figures from Statistics Canada confirm that Canada suffered yet another decline in per capita GDP in the fourth quarter of 2023: the fifth decline in the past six quarters, the worst sustained drop in more than 30 years. Per capita GDP, after adjusting for inflation, is now below where it was in the fourth quarter of 2014, nine years ago.

Trudeau tuli valtaan 2015.

Vihreän siirtymän nimissä on ryhdytty ääritoimiin. Maanviljelijät ovat ahdingossa ja kansalaiset taistelevat rajusti nousseiden elinkustannusten, energian ja asumisen kustannusten kanssa. Kanada on valtava maa ja sen väestö pieni. Maa ei kaipaa ääritoimia kuten moni muu maa.

**

Pääministeri ja sen arvoton liberaalipuolue on pitkään veljeillyt Kiinan kanssa mm kutsumalla kiinalaiset yhteisiin sotaharjoituksiin ja vaarantanut Kanadan turvallisuuden pysyvästi antamalla Kiinaa myötäilevän siirtolaisväestön pesiytyä maan valtarakenteisiin ja talouteen.

https://nationalpost.com/opinion/pliant-liberals-have-helped-china-embed-itself-in-canada

Trudeaun hallinnon viimeisin vasta myöhässä julkitullut temppu oli yhteistyö Kiinan kansantasavallan armeijan biologisen sodankäynnin tuotteita tekevän laboratorion kanssa.

Kanadan hallinto on laskenut maan omaan ja huippusalaiseen tutkimuskeskukseen Kiinan armeijan biologit ja antanut heidän päästä mm kanadalaisten tutkijoiden tietojärjestelmiin ja vapaasti liikkumaan laitosten tiloissa.

Feihu Yan, a researcher with the People’s Liberation Army’s Academy of Military Medical Sciences, was cleared to work at the Level 4 facility, the only one of its kind in Canada.

Most Canadian scientists couldn’t get into that lab, but a scientist with the Chinese military was given clearance. Now two of the people he worked with, Dr. Xiangguo Qiu and her biologist husband, Keding Cheng, have been fired with claims that CSIS was concerned they were handing over intellectual property to the Chinese government and the Wuhan Institute of Virology. ”

“We will not give in to pandering to anti-Asian racism. We have seen enough of a rise in intolerance across the country these past months. We need to continue to stand strong in supporting diversity,” Trudeau said.” (Toronto Sun).

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9042261/Top-secret-documents-reveal-Justin-Trudeau-invited-Chinas-PLA-train-troops-Canada.html

https://m.economictimes.com/news/international/world-news/chinas-pla-allowed-to-infiltrate-canadian-lab-poilievre-claims-trudeau-covered-up-lab-leaks/videoshow/108163826.cms

https://www.theglobeandmail.com/politics/article-canada-stops-sharing-dangerous-pathogens-with-china-but-some-research/

https://www.nytimes.com/2024/02/29/world/canada/canada-china-science-secrets.html

**

World Economic Forumin äärivaarallinen nokkamies Klaus Schwab on julkisesti ilmaissut toiveen saada tilalleen juuri Justin Trudeaun. Taivas meitä varjelkoon tältä WEF+Trudeau- kombinaatiolta. Se on kaiken järjen ja demokratian loppu. Silloin toteutuu WEFin mainoslause ”Et omista mitään ja olet onnellinen [yhteiskunnan hallinnoima orja]”.

WEFin tärkeisiin ohjelmiin kuuluu omistamisesta luopumisen lisäksi pakkoinkluusio mm. työpaikoilla. Näyttöjen ja kokemuksen sijaan tulisi ensisijaistaa valintakriteerinä skills eli taidot tai kyvyt. Näin, jotta naiset ja mamutkin pääsevät suoraan parhaisiin ja kovapalkkaisiin hommiin – pelkillä koulutodistuksilla?

Näinhän kävi meillä aiemman pääministerin kanssa, joka on nähty halailemassa mm. Justin Trudeauta, jonka tausta oli vastaava, lähes tyhjästä suoraan maan korkeimmaksi päättäjäksi ajamaan intersektionaalista feminismiä, diversiteettiä, inkluusiota, massamigraatiota ja moniarvoista multikulttuuria.

Taloudellinen tuho Marinin jäljiltä oli jättivelkaantuminen keskimäärin tahtiin noin  1.150.000€ tunnissa läpi hallituskauden.

Woke-väen äänestäminen maan hallitustasolle on todella vaarallista leikkiä maan tulevaisuudella. Näin on myös EUssa ja Suomessa.

Ranskassa presidentti Emmanuel Macronin hallitus ei ole tyytynyt ainoastaan kritisoimaan woke-kulttuuria, vaan on aloittanut toimet sen saamiseksi aisoihin.

Opetusministeri Jean-Michel Blanquerin johtama ajatushautomo Le Laboratoire de la République on valjastettu vastustamaan Yhdysvalloista tuontituotteena saapunutta ”virusta”, kuten siihen viitattiin lokakuun avajaistilaisuudessa.” (Iltalehti)

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu