Muhammedin pilapiirtäjä sai turvapaikan

Tanskalainen pilapiirtäjä Kurt Westergaard on nyt turvassa. Hän piirsi 2005 vuonna tilauksesta Jyllands Postenille Muhammedin kuvia, joissa tällä oli pommi piilossa turbaanissaan.

Tanskassa asuvat vieraista kulttuureista tulleet yrittivät tappaa Westergaardin useaan otteeseen. Mm somali tunkeutui hänen kotiinsa kirveen kanssa hänet tappaakseen. Westergaard sai niin paljon tappouhkauksia, että hänellä oli useita vuosia poliisivartio suojanaan.

Westergaard sai lopulta turvapaikan kotimaassaan Tanskassa kuoltuaan vaikeaan sairauteen.

***

Tämä täysin mitätön piirros johti tekoihin, jotka kertovat kuinka heikosti vieraat kulttuurit sopivat länsimaihin. Niiden fanaattisuus on yhteensopimaton meidän tapaamme elää ja ilmaista ajatuksiamme. Onhan niin, että pommi Muhammedin turbaanissa oli erittäin hyvin perusteltu kuva kertomaan uskontoon perustuvasta jihadismista nykyisellään ja tämä meno on jatkunut tähän päivään.

Vuoden 2021 aikana on islamistisia iskuja ollut 1 218 kpl

* 42 maassa
* murhattuja ollut 6.014
* vammautuneita 5.570

Tuho on runsaasti suurempaa kuin 9/11 iskuissa ja silti asiaa ei edes EUn lehdissä tai töllössä mainita. Ilmeisesti ihmisiä saa uskonnon nimissä murhata määrättömästi, muttei asiasta saa kertoa, ettei loukkaa uskonrauhaa.

***

Myötäily ja pelko on edennyt niin vakavaksi, ettei edes Westergaardin muistoksi ole uskallettu julkistaa hänen kuuluisia Muhammedin kuviaan kuten kohtuullista olisi. Mm Hesari teki aiheesta pitkän artikkelin ilman sen pääsisältöä eli pilapiirrosta.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008134487.html

 

***

Meidän ei tule lännessä luopua tuumaakaan ilmaisunvapaudesta, johon olemme tottuneet ja, jota siirtolaisuuden  ei tule antaa uudelleen määrittää.

 

 

+30
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu