Murhaajalle korvauksia pahasta mielestä

Koskelan murhaajan suojattuja potilastietoja vilkaisseet hoitajat on vaadittu maksamaan murhaajalle korvauksia. Teinitappaja nettoaa 3×1.500€ plus yliaikorot kärsimyksistään, jos asia menee oikeudessa läpi.

On tämä maa sekaisin oikeuskäsityksiltään. Ei ole mitään perustetta suojata raakalaismaisen murhan tehneen tietoja. He eivät sellaista ansaitse.

Kaiken lisäksi tämä tyyppi istui vain vajaat kolme vuotta ja on jo pitkään tallustellut vapaana toisella nimellä. Näin toimii Suomen oikeusvaltio.

Typeryyden huippu on syyttäjän lausunto: ”Syyttäjän mukaan teko [salaisten potilastietojen vilkaisu] on omiaan heikentämään luottamusta viranomaistoimintaa kohtaan.” Kyllä asia on juuri päinvastoin.

Rikollisten pedantti suojelu ei lisää luottamusta viranomaistoimintaan pätkääkään.  Heille eivät mielestäni kuulu tismalleen samat oikeudet kuin rikoksitta eläville.

He ovat itse osoittaneet omilla teoillaan, etteivät he kunnioita edes muiden henkeä ja terveyttä. Miksi me kunnioittaisimme heidän tietosuojaansa?

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ba62139a-1230-4915-8aa9-7c2b1bc1c152

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu