Muun maan machot

HUS ja Turun alueen sairaaloissa ovat  syyskuussa puolet covid-potilaista olleet vieraskielisiä.

HUSin Lasse Lehtonen kertoo, ettei tämä liity mihinkään etniseen ryhmään. Eipä tietenkään vaan useisiin vierasperäisiin etnisiin ryhmiin.

Lehtonen katsoo, että näiden ryhmien nuorilla miehillä on sellainen macho-asenne, etteivät he sairastu, vaikka eivät välitä suojatoimista. Tulee mieleen, ettei machoilu kuitenkaan kovin kovaa ole pohjimmiltaan, kun he ovat halunneet jättää kotimaansa puolustuksen.

Lopultakin Lehtonen ottaa syyn suomalaisten niskoille poliittisesti korrektiin tyyliin : ”Hänen mukaansa virallinen viestintä rokotuksista ei myöskään aina tavoita vieraskielisiä.

Meillä ei olla perusterveydenhuollossa pystytty rakentamaan turvallisia potilaskontakteja, joiden avulla informaatiota voitaisiin välittää muualta tulleille.”

Machot ilmeisesti pelkäävät suomalaista terveydenhoitoa.

+11
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu