Muuttajan palkkatasolle oltava alaraja

Suomeen muuttavalla EUn ulkopuolisella kansalaisella on oltava kyky elättää itsensä ja perheensä. Pässikin tajuaa tämän.

On täysin älytöntä rakentaa maahamme ulkomaalaisten kasvava ryhmä, jonka elinehtoihin kuuluu jatkuva tulonsiirtojen saaminen.

Perusteluksi ei tälle kelpaa halpatyövoiman saatavuus, joka maksetaan osittain verotuloilla ja, joka etu menee työnantajan ja sijoittajien taskuihin. Tämä pitää veroasteen ikuisesti korkeana ja keskiluokan köyhänä, koska se ei pysty kiertämään veroja kuten yritykset ja sijoittajat.

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu