Nato-gallupeista

Mielestäni kansalla on oikeus sanoa kantansa Suomen Nato-jäsenyyteen riippumatta siitä, mikä tuo kanta on.  Päätös on niin merkittävä, että kansaa on kuultava.

Näkee vedottavan siihen, ettei kansa ymmärrä, annetaan asiantuntijoiden päättää. Kansa voi päättää väärin. Tämähän ei pidä paikkaansa. Yksikään poliitikko ei ole asiantuntija tässä aiheessa kansalaista enempää.

Toinen mihin vedotaan ovat gallupit. Ne ovat ikävä kyllä täysin epäluotettavia. Niiden aineisto ei ole julkista eikä niiden tekemistä valvota. Tämän näkee mm MTVn gallupista.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-kysely-nato-jasenyytta-kannattaa-68-prosenttia-suomalaisista/8400808#gs.y1oec2

**

Siinä gallupista jätettiin kokonaan pois 29% äänioikeutetuista eli yli 64-vuotiaat. Heitä on yli 1,23 miljoonaa.

Tilastokeskus:

Suomessa oli vuoden 2019 lopussa alle 15-vuotiaita 871 036 ja 15–64-vuotiaita 3 422 982 henkilöä. 65 vuotta täyttäneitä oli vuoden 2019 lopussa 1 231 274.

 

+10
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu