Nato-jäsenyyden tarve opetti ymmärtämään terrorismia muualla

Suomi ja Ruotsi ovat päässeet Turkin kanssa yhteisymmärrykseen molemminpuolisista tarpeista ja niiden kunnioittamisesta.

Media on esittänyt Erdoganin kiristäjänä, mutta tässä asiassa hän ajoi Turkin oikeutettuja etuja. Tämä kirjoitus ei kuitenkaan ole puolustuspuhe Erdoganin kaikille teoille uransa aiksna.

Moni Pohjoismaissa ei tiedä juuri mitään terrorismista länsimaiden ulkopuolella. Perinteisesti länsimaat on esitetty terrorin pääuhrina. Totuus on toinen.

Suurin terrorin ryhmä on islamilainen terrori. Sen murhaiskut tehdään lähes kokonaan muslimimaissa.

Oheisesta linkistä voi jokainen itse katsoa kaikki tietoon tulleet islamilaiset tappavat terrori-iskut sitten vuoden 2001. Iskuja on ollut yhteensä 41.697 kpl.

https://www.thereligionofpeace.com

**

Turkki on kärsinyt vuosikymmenet islamin sisäisistä terroriteoista. Niitä on tehty aina  mukamas hyvistä syistä ja tekijöitä on paennut joukoittain EUn alueelle hakemaan turvapaikkaa. Yksi tunnettu kurdien rettelöintijoukko on PKK ja sitä lähellä olevat militantit. Heitä ovat suojelleet  erityisesti Ruotsi ja Saksa.

On outoa, että EUssa suojellaan väkivaltaisia separatisteja EUn ulkopuolelta, mutta hyväksytään, että Katalonian rauhanomaiset separatistit ovat vuosien vankeudessa eikä heille löytynyt turvapaikkaa.

Nyt Ruotsi on kääntänyt vasemmiston aiemmin suosiman linjan, joka ei sumeillut rikollisten suojelua maassaan. Pääministeri on ryhtymässä nurkkien siivoamiseen Ruotsissa. Nyt tutkitaan iso joukko muuttajia ja heitä voidaan palauttaa Turkkiin rötöksistään

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/turkki-lukko-natolta-nyt-lausunto-merkittavasta-muutoksesta-ruotsissa/b9e63cbd-a907-4052-9802-9ff5a8eec896

**

Turkin oikeus pitää huoli turvallisuudestaan on aivan yhtä suuri kuin Suomen oikeus päästä Natoon. 

Turkki on ollut EUn turvana tavalla, jota ei edes Suomessa tunneta tai sitä ei haluta mainita. Turkki on Lähi-idästä, Keski-Aasiasta ja jopa Afrikasta pyrkivien elintasomuuttajien suuren virran tulppana.

EU on toki tästä hieman maksanut Turkille, mikä on oikeus ja kohtuus. Ilman Turkin apua EUssa olisi miljoonittain enemmän ja monia tuntemattomia elämässä sossujen luukuilla.

Pohjoismaihin näitä olisi riittänyt satojatuhansia.

 

 

 

 

 

+8
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu