Neljättä valtakuntaa rakentamassa

Kolmas valtakunta oli nimitys, jolla Natsi-Saksa halusi ilmaista Hitlerin johtaman Saksan viimeiseksi vaiheeksi  historiallisessa prosessissa, jonka edeltäviä vaiheita olivat Pyhä saksalais-roomalainen valtakunta (vuoteen 1806) ja Bismarckin luoma ”toinen saksalainen valtakunta” (1871-1918).

Kaikkien näiden taustalla oli Saksan suuruuden kasvattaminen.

***

Kolmannen valtakunnan loppuvaiheessa Saksan raunioituneen suurteollisuuden ja pääoman edustajat tapasivat ja sopivat, että Saksa pyrkisi jatkossa suuruuteen taloudellisen sodankäynnin avulla. Tähän toimeen ryhdyttiin uskomattomalla tarmolla heti sodan päätyttyä. Saksan talousnousu oli historiallinen.

***

EUn syntyyn on ollut merkittävä vaikutus entisillä natseilla vuosikymmeniä aivan EUn alusta asti.  Missään länsimaassa ei nykyhistorian aikaan ole ollut yhtä montaa entistä sotasyyllistä ja -rikollista  valtion merkittävissä tehtävissä. Tämä väki osasi taasen laittaa toimeksi.

Ei siis ole sattumaa, että EU on Saksan vetämä poliittisesti ja taloudellisesti. Ei myöskään ole lantin heiton tulos, että EU on halunnut laajentua itään samoja reittejä kuin Kolmas valtakuntakin aikanaan.

Se mikä jää nähtäväksi tuleeko laajentumiselle stoppi ja mistä syystä tällä kertaa.

***

Suomi on pitkään seurannut Saksaa vähän kaikessa. Me olemme tukeneet liittovaltiokehitystä vastoin kansan tahtoa. Johtomme on nyt sitomassa veronmaksajamme pysyvästi EUn taloussotkuihin. Lähes puolueesta riippumatta halutaan alistua tiukentuvaan keskitettyyn EUn valtaan.

Edes faktinen kansanvallan rippeiden katoaminen ei poliitikoitamme hätkäytä, päinvastoin he ovat tyytyväisiä, ettei turvenuijilta kysytä mitään tähdellistä. Annetaan heidän katsoa realitya ja urheilua.

EUn harvainvallan tahdon noudattaminen alkaa olla sen fanatismin tasolla kuin oli Adolfin johtoryhmän kumartelu Kolmannessa valtakunnassa.

Vaatimus yksimielisyydestä kaikessa lähestyy samaa kuin vanhassa NSDAPssa. Eri mieltä olevat maat eristetään kotiarestiin ja niiden johtajat demonisoidaan.

Tiedonvälitys ja media toimii Göbbelsin oppien mukaan. Valheetkin muuttuvat totuudeksi toistamalla.

Salailu kuuluu myös malliin;

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8a3134c1-642e-4521-bed4-c2797a164144

***

EU vetää puoleensa kunnianhimoista  koulutettua eliittiä. Niin teki aikanaan NSDAPkin ja palkitsi tohtorikoulutetut avokätisesti hyvillä viroilla, despootin vallalla ja eduilla. Siinä kiihkossa unohtuu laki ja kansa nopeasti. Heistä tulee hallintoalamaisia ja työkaluja.

***

Totuus demokratiasta EUssa on surullinen. Meiltä ei kysytä suostumusta edes liittovaltiokehitykseen ja yhteisiin talousvastuisiin tai kuinka paljon massamuuttoa otetaan piikkiimme. Me emme voi valita edes epäsuorasti EUn johtoa tai peräti erottaa heitä.

Meiltä ei kohta puutu kuin uudelleenkoulutusleirit, joille laitetaan EUn kritisoijat, massamuuton vastustajat ja identiteetti-ideologian järjen epäilijät, yksityisautoilijat ja isänmaalliset sekä ne, jotka kehtaavat pitää kristinuskoa jotenkin parempana oppina.

Olemme rakentamassa yhtenäistä Neljättä valtakuntaa kuten natsiajan talousmiehet aikanaan päättivät. Heille ei riittänyt EUn yhteismarkkina eikä se riitä nyt EUn harvainvallallekaan.

 

 

 

+19
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu