Nollatutkimus terrorismista Leena Malkilta

Terrorismin asiantuntijana esiintyvä Leena Malkki on julkaissut kirjan tästä aiheesta Mitä tiedämme terrorismista (Otava)”.

Hän toteaa Hesarin haastattelussa, että ”Terrorismin näkeminen vain jihadistien toimintatapana on lisäksi synnyttänyt ennakkoluuloja muslimivähemmistöjä kohtaan. Malkki huomauttaa kirjassaan, että muslimien tekemä väkivalta saa mediassa enemmän näkyvyyttä ja sitä kuvaillaan herkemmin terrorismiksi.”

En tiedä mikä on Malkin motiivi kirjoittaa puuta heinää ja korostaa kuinka meillä on omia terroristejakin  uhkana. Breivikin hän mainitsee tietenkin ja maahanmuuton vastaiset ryhmät. Siihen se sitten jää kvasitutkimus, jossa ei ole mitään mitä emme jo tietäisi virallisesta propagandasta.

Vai onko jo tarkoitus alkaa leimata esimerkiksi Perussuomalaiset terroristeiksi, koska puolue vastustaa elintasomuuttoa. Onko Malkki saanut tilaustyön jostain ajatusmunimosta?

Malkki tietenkin unohtaa täysin erilaisten tekijöiden terrorin määrän. Hän toteaa mm ”VUODEN 2001 New Yorkin terrori-isku ja sitä seurannut jihadistisen terrorismin aalto ovat vaikuttaneet voimakkaasti ihmisten mielikuviin siitä, että terrorismi liittyy nimenomaan ääri-islamilaisuuteen.”

Kommentti kruunaa Malkin kyvyttömyyden kertoa tosiasiat. 9/11 iskujen jälkeen ovat islamilaiset tehneet 37.900 terrori-iskua sotatoimien ulkopuolella kymmenissä maissa. Niissä jokaisessa on kuollut yksi tai useampia ihmisiä haavottuneiden lisäksi.

https://www.thereligionofpeace.com/

Mikään länsimainen terrori ei yllä edes ilmoituskynnyksen yli tuohon globaaliin islamilaiseen väkivaltaan verrattuna.

Voisimmeko saada jonkin laatukontrollin tutkimuksiin. Sitä voisi Hesarikin käyttää eikä todeta Malkin kirjasta mairitellen ”Yleistajuiselle ja laaja-alaisesti terrorismi-ilmiötä käsittelevälle suomenkieliselle kirjalle .. näyttäisi todella olevan tilausta.” Se tilaus on edelleen avoin.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006667685.html

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu