Ns. äärioikeisto perustuu täysin vasemmistoon

Näin paradoksaalinen on maailma. Vasemmisto sönkkää globaalisti äärioikeistosta.

Mikä on tämän ns. äärioikeiston kotipaikka?

Nykyisen äärioikeistoksi kutsutun ääriliikkeen kotimaat ovat Italian ja Saksan työväenliikkeet.

Yli 100 vuotta sitten Italian ammattiyhdistyksistä kehittyi fasismi, jonka tunnetuin nokkamies oli Benito Mussolini. Saksassa sama kehitys lähti liikkeelle sosialistien joukosta. NSDAP oli kansallissosialistinen työväenpuolue ja sen johtaja Adolf Hitler sanoi itsekin olevansa sosialisti.

Italian ja Saksan fasistisia  työväenpuolueita yhdistivät uskonnon vastaisuus, massojen manipulointi, median valtaus, erilaisuuden vierastaminen,  totalitarismin pakkovalta, valtion militarismi, jota tuki sosialistinen tuotantotalous, joka valjastettiin asevarusteluun. Kontrollia vahvisti valtioterrori kohdistuen eri mieltä oleviin ja sananvapauden riisto.

Juutalaisten massatuhoaminen perustui sosialistien kateuteen. Juutalaisissa oli liikaa menestyneitä tutkijoita, ammatti-ihmisiä ja varakkaita. Adolf koki heidät kilpailijaksi arjalaisille ja kehitti siksi alirotu käsitteen, johon ei itsekään uskonut vaan pelkäsi juutalaisten älyllistä ylivertaisuutta.

Vasemmisto nykyään vihaa vastaavasti menestyviä kansalaisia ja verottaa heidät kuiviin.

Saman liikkeen äärimuotoja olivat  stalinismi ja maolaisuus.

**

Nykyinen vihervasemmisto ei tunne juuriaan. Sen sijaan se uskottelee äärioikeiston olevan jokin oikeistolainen liike, vaikkei sillä ole mitään tekemistä perinteisen oikeiston kanssa.

Tiedoksi vihervasemmistolle: Suomen oikeistolaisin puolue on Kokoomus.

 

 

+17
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu