Nuorison ilmastoahdistuksen hoito

Nuorisomme on kauhistunut keskustan Annika Saarikon lausumasta netissä:

”Sanon Sinulle: jos et tunnista itseäsi selfiestä ilmastoahdistusta lietsovan kyltin alla, vaan olet enemmänkin kiinnostunut ilmastonmuutoksen pysäyttämisestä, olet meidän porukkaa”,

Taivastelu johtuu siitä, että Saarikko vähättelee mukamas nuorten ilmastoahdistusta.

Suomen tulevaisuus ei hyvältä näytä nuorison ollessa näin sensitiivistä, heikosti ajattelevaa ja epästabiilia. Miksi näin?

Jos nuoret miettisivät asioita tunteilun ja ahdistuksen sijaan, he ymmärtäisivät ketkä uhkaavat maailman ympäristöä ja aiheuttavat ongelmat. Näitä ovat ylikansoitetut maat, joiden kaiken  kulutus kasvaa ja, joiden ominaisuuksiin kuuluu välinpitämättömyys ympäristöstä, järjetön väestönkasvu, korruptio ja typerät uskomukset, joita toisinaan myös kulttuuriksi kutsutaan.

Nuorten tulisi osoittaa mieltään Suomessa maailmaa eniten sotkevien maiden lähetystöjen edessä eikä marssimalla Eduskuntalon eteen tai Narinkkatorille. Se on lapsellista puuhaa kuten on loukkaantuminen Saarikon täysin hyväksyttävästä lausumasta, oikeaanhan hän osui selfie -nuorista puhuessaan. Itsensä kuvaamisella joka hetkessä ei maailma muutu mihinkään.

Suomen kansan ilmastotoimien vaikutus ilmastoon on täysin olematon. Meitä on 0,08% maailman väestöstä ja osuus pienenee. Maailman väestön määrä kasvaa nettona 80.000.000 ihmisellä joka vuosi eli Saksan kansan verran. Käyttäkää nuoret aivojanne ja miettikää asioiden suhteita. Käyttäkää kännykkänne laskinta, koska ette osaa päässänne enää laskea mitä on 6/8.000 ja vielä vähemmän miettimään mitä se tarkoittaa.

Muistakaa, että näillä suhdeluvuilla ei pienillä teoilla aloiteta eikä päätetä ympäristötuhoja.

Matkustakaa maailmalla maihin, joissa on järjetön väkiluku ja täysi välinpitämättömyys ympäristöstä. Oppikaa näkemään miten asiat oikeasti ovat älkääkä menkö viherpunaisten suomalaiseen ympäristövalheeseen ja luulko ongelmien millään tavoin ratkeavan Suomen toimilla Suomessa.

Älkää myöskään luulko, että autamme kehitysmaita ottamalla niiden väestöongelman syliimme EUssa. Teemme vain karhunpalveluksen niille.

Tajutkaa, että Suomen suurin ympäristöteko on, että väestömme on pidetty pienenä ja sellaisena se tulee pitääkin. Näin olemme vastuullisia maa-alamme käyttäjiä.

Muutosta haluaville nuorille kehotan tutustumista maailmaan ja mielensä osoittamista mm Kiinan, USAn, Japanin,  Saksan, Italian, Ranskan, Nigerian, Egyptin, Brasilian, Meksikon, Indonesian, Intian, Pakistanin ja Venäjän lähetystöjen edessä.

Lisäksi osoittakaa mieltänne globaalien suuryritysten ja pankkien etuovilla. Käykää YKssa kertomassa mitä mieltä olette pääosasta sen jäsenmaista, jotka aiheuttavat ongelmat.  Ja tehkää käyntejä uskonnollisiin yhteisöihin, joiden mielestä ihmisen tulee edelleen lisääntyä ja täyttää maa.

Syökää joka aamu iso kippo ruispuuroa isolla voisilmällä. Se auttaa pitämään ajatukset ja mielen stabiileina.

 

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/annika-saarikon-sanat-nuorille-jarkyttavat-vahattelya-ja-mollaamista/2cd26df5-e892-4400-b0cf-6301ab02c0bb

 

 

 

 

 

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu