Nyt sitten Afganistanin uudet pakolaiset

Meillä on valtamedialla nyt suuri huoli Afganistanin tulevasta pakolaisuudesta. Viherpunaväki on jo kovasti haalimassa Suomeen lisää hoidettavia afgaaneja talebanien ottaessa parhaillaan Afganistania takaisin hirmuvaltaansa. Tässä ei ole kyse vain Kabulin lähettiläämme autonkuljettajan ja tulkin  perheiden ottamisesta Suomeen.

Eipä tästä ole kauaakaan, kun progressiiviset piirit kauhistelivat, kun länsimaat USAn johdolla laittoivat uskonnolliset kahelit kivenrakoon useissa muslimimaissa. Tätä ennen Venäjä teki samaa sivistystyötä useita vuosia. Nyt viherpunikit valittavat valtamediassa USAn lähtöä muslimien heimosodista. Se on kuulemma vastuutonta.

Tilanne on siis tragikoominen.

***

Innokkaimmat pakolaismuuton ajajat eivät pätkääkään kiinnitä huomiota siihen miksi Afganistan ja muut tyypilliset pakolaismaat ovat niin tehokkaita tuottamaan kriisejä ja sitä kautta massoitain pakolaisia.

Nämä maat ovat puhtaan islamin kotipesiä ja keskiaikaisia  heimokulttuureita.

***

Oli sitten kyse Irakista, Sudanista, Nigeristä, Libyasta, Syyriasta, Turkista, Egyptistä,  Libanonista, Iranista, Jemenistä, Somaliasta, Eritreasta, Etiopiasta tai Afganistanista niin kaikki nämä ovat kurjia paikkoja elää uskonnollisen valtiojärjestyksen pakkopaidassa sekä  despoottien johdon ja korruption alla.

Kukaan muuttoliikettä puolustava ei ole miettinyt nenäänsä pidemmälle. Olemme nähneet mitä tapahtuu länsimaissa, kun tänne tulee väkeä, jota ei kiinnosta meidän arvomme, sääntömme, lait ja kulttuuri. Niiden tilalle tuodaan omat eväät.

Eiväthän nämä tulijat tule toimeen edes keskenään kotimaissaan,  miten siis meno muuttuisi täällä sulkeutuneissa uskonnollisissa yhteisöissä käyttäen heidän perinteisiä sääntöjään ja arvojaan. Tilannetta ei yhtään paranna se, että länteen on valunut merkittävä joukko pakolaisia, jotka ovat itse syyllistyneet raakuuksiin kotimaissaan tai muissa muslimimaissa. Tiedän, ettei  Suomen poliisilla ei ole mitään keinoja selvittää tulleiden taustoja

Luuleeko joku sujuvan kotiutumisen ratkeavan täällä kenties sharia-lain sallimisella? Sehän on vihoviimeinen hölmöys ja avaa laillisuuden portit varhaisen keskiajan paluulle länteen sekä tukee rinnakkaisyhteiskuntien syntyä.

Meille lännen väelle todetaan vain, että meidän on joustettava ja sopeuduttava erilaisiin kulttuureihin.  Itse en ota tosissani tätä vaatimusta vaan pidän tärkeänä vaihtaa poliittinen johtomme ihmisiin, jotka ottavat vastuuta maastaan ja, joiden henkilökohtainen kokemus muusta maailmasta on riittävä oikeiden päätösten tekoon.

Nyt näin ei ole vaan asian suhteen  diletantit päättäjät tuottavat saman kehitysmaiden kaaoksen ja sisäiset levottomuudet länsimaihin politiikallaan.

 

 

+31
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu