Ohisalo on edelleen vain köyhyystutkija

Tuore sisäministeri Ohisalon lausunto USssa maahan tulleiden erikoisryhmien rikollisuudesta alkaen jo lapsesta,  on käsittämätöntä ideologista puppua.

Vaikka on täysin selkeä fakta, että toisen ja kolmannenkin polven erikoisryhmien lapset ovat huomattavasti rikollisempia kuin kantaväestön jälkikasvu niin silti jatkuu Ohisalon selittelyt. Näin siitä huolimatta, että sama mutta paljon suurempi on tuo ongelma mm Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa ja USAssa.

Sama selittely kuin Ohisalolla on ollut ns. edistyksellisten piirien tapa muualla kunnes asiat ovat niin pielessä, että ääni muuttuu kellossa. Muutos on kansalaisten vastarinnan ansiota eikä vallassa olevien poliitikkojen.

Ongelmaan tarjotaan syyllisiksi muuta yhteiskuntaa. Ei ole erikoisryhmillä sitä eikä tätä. Tukea, terapeutteja ja viranomaisia tarvittaisiin lisää. Ei riitä, että annetaan ilmainen vastikkeeton ylöspito, asunto maan parhailta paikoilta, käyttörahaa, koulutus ja terveydenhoito sekä tulkkipalvelut ja tukihenkilöt. Lisäksi häiriköivät päästetään rötöksistään vähemmällä ja heidän leimaantumistaan estetään uutisoinnissa. Erikoisryhmillä on lisäksi satoja verovaroilla maksettuja yhdistyksiä, joihin tungetaan kymmeniä miljoonia vuosittain.

Kotiuttaminen on siis muiden ongelma eikä erikoisryhmän muuttajien. Heille ei aseteta mitään konkreettisia vaatimuksia yhtään minkään suhteen.

Kukaan ei kysy miksi pitää tänne sopeutumattomien tulla Suomeen ja EUhun ja meidän sopeuduttava heihin. Hehän ovat itse tänne halunneet. Täältä voi myös palata sinne mistä lähti.

Ohisalon tyhmin möläytys on hänen käsityksensä oikeusvaltiosta. Hän väittää valheellisesti, että ”Oikeusvaltiossa kokonaisia ihmisryhmiä ei voida sulkea rajojen ulkopuolelle..” Tietenkin oikeusvaltio voi valita keitä se maahansa ottaa.

Ohisalo jatkaa jalat tiukasti irti maasta ”Miten näistä ihmisistä voi ikinä tulla osa yhteiskuntaa, jos osa on valmis työntämään heitä ulkopuolelle? ” Jospa he kotiutuisivat itse ja opettelevat paikallisille tavoille, se on vastaus Ohisalon ihmettelyyn.

Kuinka montaa normaalia  maahanmuuttajaa meidän on kotoutettava? Ei käytännössä yhtään.

Heitä on Aasian perukoilta Kiinasta, Japanista, Intiasta, muualta EUsta ja USAsta. He hoitavat kotiutumisen lisäksi velvollisuutensa yhteiskunnassa. Miksi Ohisalo haluaa pitää rajat auki sopeutumattomille erikoisryhmille? No hän on köyhyystutkija eikä oikeasti Suomen  sisäministeri, joka toimii Suomen turvallisuuden ja etujen mukaan ja pitää huolen lain valvonnasta ilman jatkuvia selittelyitä.

 

 

 

+26
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu