Oikeus separatismiin

Valtio-oikeus on puutteellista kuten kaikki muukin oikeus.  Oikeus on pahimmillaan valtioiden enemmistöväkivaltaa.

Näin on tilanne mm Espanjassa, jossa Katalonia ja Baskimaa on pyrkinyt itsenäistymään. Nyt niiden johtajia pn vangittu ja joutunut maanpakoon.

Ei lainsäädäntö saa estää osaa kansalaisista edistämästä itsenäisyyttään väkivallattomasti. On outoa, ettei edes EU tätä tue, vaikka se pitää meteliä kurdien tai palestiinalaisten puolesta näiden jatkuvasta terrorismista huolimatta. Miksei niitä vaadita sopeutumaan olenassaoleviin valtioihin?

Heidän väittämänsä sortohan johtuu juuri heidän terrorismistaan ja separatismista sekä haluttomuudesta sopeutua ja hyväksyä olemassaolevien maiden suvereniteetti.

https://www.uusisuomi.fi/u jtiset/tama-oli-jo-taytta-sirkusta-espanjassa-kuohuu-nyt-vaarallisesti/3a41b362-a1f9-41f9-a7de-99efa9649ad3

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu