Puolustusministeri on oikealla linjalla ja woket väärässä

Taas on kansanryhmää loukattu Suomessa ja woket ovat kiihdyksissä.

Nyt loukkaaja oli puolustusministeri Häkkänen. Hän on loukannut aseistakieltäytyjiä sanomalla, että hän haluaa puuttua reservistä eroamiseen järeällä tavalla. Hän aikoo etsiä keinot, ettei reservistä voisi jatkossa enää erota laisinkaan.

Minä kuulun kansanryhmään, jota syvästi loukkaavat AKLn väki eli aseistakieltäytyjät ja heidän asenteensa ja oikeutensa. Heidän mielestään maanpuolustus hyökkääjää vastaan on väärin, tarpeetonta tai muiden homma. En ymmärrä tällaisen olevan jokin vakaumukseen tai uskontoon liittyvä kysymys vaan täydellisen vastuuttomuuden tuotos.

Haluan nähdä sen tilanteen, kun tämä joukko levittelee vain käsiään, kun hyökkääjä tuhoaa heidän kotinsa, tappaa sotilaitamme ja kansaa, raiskaa naisia ja asettaa sortavan miehityshallintonsa kuten sodissa on tapana. Pitääkö vakaumus silloinkin ja levittelee synnittömiä käsiään? Mitä kunniakasta vakaumusta se osoittaa?

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/eaf491b5-96cb-4b59-9e03-40e13dd36a8a

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu