Olen tyytyväinen Stubbin valintaan

Seurasin tovin presidentin vierailua ja haastatteluita Tukholman kuninkaanlinnassa tänään.

Olen iloinen, että maallamme on päämies, joka esiintyy sujuvasti, puhuu ymmärrettävästi ja järkeviä, on dynaaminen sekä kielitaitoinen ja erittäin verkottunut toimija.

Meille olisi voinut käydä paljon huonommin. Olisimme voineet saada seipään nielleen byrokraatin, hyvin suppean alan osaajan tai Suomen edusta viisveisaavan maailmanhalaajan.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu