Oletko lapsikohteinen?

Progressiivinen väki Suomessa markkinoi uustermejä joka ilmiöön.  Niiden tarkoitus mietityttää eli mistä oikein on kyse.

Lapsikohteinen on uutuustermi pedofiilille. Hesari tapansa mukaan haluaa normalisoida tämänkin poikkeaman. Pedofiili -nimitys  kuulemma stigmatisoi ihmisen. Niin se varmaan tekee eikä aivan aiheetta, sen verran vakavasta asiasta on kyse uhrien osalta.

Hesarin jutussa keskustellaan 30v lapsikohteisen henkilön kanssa. Hän esiintyy jutussa uhrina. Hän tietenkin haluaa terapiaa, mikä on hyvä asia, mutta hän haluaa myös tapoja toteuttaa identiteettiään eli halujaan. Miten nämä sovitetaan yhteen?

Suomessa on Hesarin mukaan 40.000 lapsikohteista miestä. He tekevät vain puolet lapsiin kohdistuvista seksuaalisista teoista. Hesari ei tietenkään mainitse, että nämä kohteet ovat niitä pienimpiä eikä 15v nuoria, jotka näyttävät täysikäisiltä.

***

Lääketieteellisestä näkökulmasta lapsikohteisuudessa  on kyse seksuaalisuuden häiriöstä. Tautiluokituksesta se löytyy koodilla F65.4.

Kysymys kuuluu miksei muillekin seksuaalisille poikkeavuuksille ole tautiluokitusta. Kääntäen voimme kysyä kuinka kauan enää pedofilialla on tautiluokitus. Tämä vaivahan vaikuttaa hyvin yleiseltä, jos Hesariin on uskominen ja mikä on täysin marginaalista, sekin on progressiivisilla tapana normalisoida.

Eläimiin sekaantumisen he ovat saaneet lailliseksi ko 1971. Edellytys eläimen hyväksikäytölle seksiin on, ettei eläin siitä kärsi. Eipä tuossa kauan mene tällä logiikalla, kun tämä tehdään pedofiliallekin.

Tällä hetkellä Suomi on yksi viimeisistä Euroopan valtioista, joissa sukupuoliyhteyttä eläimen kanssa ei ole kriminalisoitu uudelleen.

Juristien ja lainsäätäjän älynköyhyyttä osoittaa, että eläimeen sekaantumista esittävän kuvan levittäminen on  kriminalisoitu, mutta varsinaista tekoa eli eläimeen sekaantumista ei.

***

Pedofiliaa ei voi parantaa. Silti siihen sovelletaan yhden sortin eheytyshoitoja, jotka on tyrmätty ja kielletty muissa seksuaalisissa poikkeavuuksissa.

No, jos terapialla voidaan vähentää lapsikohteisten tekojen määrää niin toki se on hyvä. Ei nyt silti kuitenkaan edes yritetä tällaisen seksuaalisuuden normalisointia ja ymmärtämistä, se on vastuuton askel väärään suuntaan.

Jos alamme todella uskoa lapsirakkauteen se tarkoittaa, että uskomme pedofiilin ihastuvan 1v -15v lapsiin ikäänkuin kyse olisi oikeasta pyyteettömästä rakastumisesta.

Kyse on vain seksuaalisen halun tyydyttämisestä ja kohderyhmä on tähän käyttöön ehdottomasti väärä.

 

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008214068.html

 

 

+7
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu