Oletko oikeasti binäärikätinen

Meillä on meneillään selkeä ongelma käsitteiden logiikassa. Se liittyy identiteetteihin.

Ihmisillä on lukuisia kehityshäiriöitä kuten vaikkapa ihminen voi syntyä kädettömänä, yksikätisenä tai nelikätisenä. Silti emme kutsu kaksikätistä ihmistä binäärikätiseksi vaan yleisesti pidämme ihmistä vain kaksikätisenä nisäkkäänä.

Ketään ei myöskään kutsuta transkätiseksi eikä edes kaksikätistä, joka väittää olevansa viisi ja puolikätinen ja jonkin ajan päästä kädetön.

Jotain tolkkua ja johdonmukaisuutta  kaivattaisiin siis viljeltyyn terminologiaan.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu