Onko covid-19sta vakavien oireiden hoitokeinot selvitetty kunnolla

Maailmaa runtelee epidemia, jonka taloudelliset seuraukset ovat nähtävillä vasta myöhemmin. Ne tulevat olemaan järkyttävät.

Inhimillisesti järkyttävämpiä ovat covidin aiheuttamat kärsimykset ja jopa pysyvät terveyshaitat. Kysyn onko niiden hoitoon ja ehkäisyyn käytetty kaikki tunnetut keinot. Tiedän, ettei ole. Siksi kysyn.

***

Vielä viime vuonna covidin runtelemille annettiin sairaaloissa mm pieniä 3ml annoksia kortisonia. Jo varhain tiedettiin määrän olevan mitätön, jotta se vaikuttaisi kunnolla. Kesti aikansa  ennenkuin tajuttiin, että määrien pitää olla moninkertaisia. Luultiin, ettei isoja annoksia voitu antaa, vaikka tämä rajoite koski vain ensimmäistä viruksen monistumisviikkoa.

***

Covid19 -potilaita on pitkään hoidettu menestyksellä mm ivermektiinillä, joka on alunperin loislääke, jota ovat saaneet sadat miljoonat ihmiset ja eläimet  tropiikissa ja alueilla, joiden vitsauksena ovat vaaralliset loistaudit.

Ivermektiini on ollut palkittu ja erittäin hyvin siedetty sekä tehokas lääke, eräs hyödyllisimmistä kehitysmaille. Se on lisäksi halpa. Ivermektiini kuuluu WHO:n laatimaan keskeisimpien lääkeaineiden luetteloon.

***

Lääkkeestä on kymmeniä lääketieteellisiä raportteja, joissa sen hyödyllisyys todetaan myös covidin hoidossa ja vaikeiden oireiden estossa.

Kysymys kuuluu voimmeko luottaa siihen, että EUn lääkevirasto tai THL on oikeasti tutkinut jo olemassaolevien lääkkeiden käyttöä covidiin? Merkit viittaavat siihen, ettemme voi luottaa.

Ivermektiini on lääkeyhtiö Merckin  (EUssa MSD) tuote.

Lääkärilehden mukaan lääke on hyödytön covidin hoidossa.

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ema-ei-suosittele-ivermektiinia-koronan-hoitoon-tai-ennaltaehkaisyyn/

Maailmalta tulleet erikoishoidon sairaaloiden raportit puhuvat muuta. Lääkärilehti ei totea lähteitään näemmä vaan viittaa vain Euroopan lääkeviraston (EMA) lausuntoon, joten enpä minäkään.

EMA kuitenkin toteaa, että asiasta tarvitaan lisää tutkimuksia. Miksi näin, jos ivermektiini on hyödytön. Eikö tällaisessa tilanteessa kaikki mahdollisuudet tulisi selvittää viiveettä. EMA ei voi vedota siihen, ettei ivermektiinin käytölle covidiin ole haettu käyttölupia. Eihän se ole mikään perustelu. Sairaalat ja lääkärit taasen vetoavat siihen, ettei EMA suosittele ivermektiinin käyttöä.

Varsinainen kehäpäätelmä. Onko niin, että rokotteille ei haluta minkäänlaisia huomiota vieviä kilpailijoita?

***

WHOn lista lääkkeistä ja suositukset.

WHO advises that ivermectin only be used to treat COVID-19 within clinical trials.

WHO suosittaa myös ivermektiinin käytön tutkimuksia rajatuilla ryhmillä. Kokonaan tutkimatta on ivermektiinin covidia ehkäisevä vaikutus.

https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-advises-that-ivermectin-only-be-used-to-treat-covid-19-within-clinical-trials

 

0
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu