Onko ehdotetussa raiskauslaissa mitään järkeä

Kansalaisaloite on onnettoman hölmö

Raiskausepäilyn tutkinnassa on tarkoitus muuttaa näyttövelvollisuus syytetylle. Hän on lähes aina mies. Epäillyn harteille jää todistaa, että hänellä oli uhrin suostumus seksin harjoittamiseen.

Tämähän ei käytännössä ole juuri koskaan mahdollista. Jokainen aikuinen mies tietää tämän.

Viherpunaväki ajaa tätä hulluutta lainsäädäntöön kansalaisaloitteen kautta. Asiaa ajanut vihreiden Iiris Suomela kertoi Eduskunnassa, että Suomessa raiskataan 50.000 naista vuosittain, mutta vain noin 200 raiskaustuomiota annetaan vuodessa. Raiskatut eivät kuulemma vie juttujaan eteenpäin vaan vaikenevat. Nyt uusi lakiehdotus tekee syyttämisen siis helpoksi. Pelkkä syyte riittää ja syytetylle jää näytettäväksi, että naintilupa oli.

No vaikka lupa olisi paperilla niin uhriutua voi aina väittämällä muuttaneensa mielensä seksiaktin suhteen.

Kun maassamme menee seksuaalisen kanssakäynnin lainsäädäntö tällaiseen mielenvikaiseen malliin niin Suomen voi luovuttaa muualta tulevien pariskuntien ja perheiden haltuun.

Eihän edes naimisissa oleva mies enää uskalla lähennellä vaimoaan syytösten pelossa. Syytteet voi nostaa vaikka eron yhteydessä ja nainen voi väittää tulleensa raiskatuksi 20 vuotta aiemmin.

Maan kantaväestö tulee katoamaan historian hämärään. Sen se ansaitseekin.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu