Onko huumorille mikään pyhää

Amerikkalainen Jäitä hattuun tv-sarja on somen hampaissa. Nyt myös woke päivälehtemme Hesari Euroopan peräkammarissa on herännyt kummastelemaan tv-sarjan suosion syytä.

MITEN Jäitä hattuun on sitten päässyt jatkuvasti kuin koira veräjästä, vaikka se on ammentanut huumoria uskonnoista, etnisyydestä, vammaisuudesta sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä? Syitä on monia.”

No syitä on monia ja Hesari tuossa itse listasi ne syyt melko tarkalleen. Yhteenvetona totean, että ihmiset haluavat nauraa muiden ihmisten kustannuksella, fiksuimmat myös itselleen. Se on täysin normaalia ja niin tullaan aina tekemään. Nauraminen voidaan piilottaa, muttei se sitä mihinkään poista.

Sensuurilla ei voida ihmistä muuttaa. On parempi löysätä pantaa päässään ja oppia huumoria. Sille ei oikeastaan mikään ole pyhää. Siksi se on voima, joka pitää ihmisen vapaana ja henkisesti terveenä.

Sensuroijat ja woket eivät ymmärrä, että heidän mallillaan ihmisistä tulee neuroottisia uhriintujia eikä tasapainoisia aikuisia.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010344496.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu