Onko perheenjäsenesi Venäjän agentti?

Koiramme Pörrö epäilyttää meitä. Se on rodultaan samojedi eli pohjoisen Venäjän alkuperäiskansojen ikivanha koirarotu.

Pörrö on ollut aluksi kuten koiranpennut yleensä ovat eli vilkas ja nälkäinen sekä nukkunut paljon.

Nyt tämän vuoden puolella hän on alkanut käyttääntymään oudosti. Pörrö on jäänyt kiinni dokumenttien nappaamisesta ja niiden nielemisestä sekä hybridivaikuttamisesta. Hän voi katkaista tietoliikenneyhteydet meiltä ulkomaailmaan käpälän käänteessä puremalla poikki verkkokaapeleita.

Koira on pitkään selvästi perehtynyt huoltovarmuutemme arkoihin kohtiin. Hän  tietää tarkalleen mm missä pidämme ruokamme.

Nieltyään dokumentteja hän on voinut ulkona ykätä materiaalin salaiseen paikkaan metsässä, josta Venäjän agentit voivat noutaa dokumentin yön pimeinä tunteina. Tunnetusti Venäjä ja suurvallat ovat kouluttaneet eläimiä sotilastehtäviin.

Pörrö seuraa tarkkaan kaikki käymämme puhelinkeskustelut. Todennäköisesti hän välittää tiedot itänaapurille puheistamme. Muuten on mahdotonta ymmärtää koiran mielenkiinto keskusteluihin. Mainitsemalla Putinin;  Ukrainan tai Naton sen tarkkaavaisuus lisääntyy silminnähden.

Jos illallispöydässä on vieras niin Pörrö asettuu pöydän alle kuullakseen kaiken. Hyvin outoa.

Koira on jäänyt kiinni myös tietotekniikkamme käytöstä kommunikointiin. Hän on tullut yllätetyksi pc-kuulokkeideni käytöstä. Hän on sitten kantanut kuonossaan niitä ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kun laulan Internationaalia niin hän alkaa ulvomaan selvästi tuntien sävellyksen. Nähdessään Vladimir Putinin televisiossa, hän rydistäytyy asentoon eikä liiku minnekään. Katse ja kuono ovat tiukasti ruutuun päin. Outoa.

Jos Pörröä komentaa venäjäksi esimerkiksi pysähdy-komennolla stoi, se tottelee vain, jos äännät sanan alkuässän juuri venäläisittäin.

Pörrö osaa avata ovet molempiin suuntiin, mikä viittaa hänen kykyynsä poistua ja palata tehtävistään huomaamatta.

Hänen turkkinsa on täysin valkoinen, mikä taasen viittaa koulutukseen arktisessa  sodankäynnissä. Pörrö pystyy nukkumaan vaivatta hangessa kovallakin pakkasella. Tämä liittynee hänen sissikoulutukseensa Venäjällä. Kaikki nämä seikat eivät voi olla pelkkiä sattumia kuin John F. Kennedyn murhalaukauksen ihmeluoti.

Onko teilläkin oudosti käyttääntyviä koiria? Kertokaa niistä. Eniten outoja on kuulemma laikoissa ja samojedeissä kertoo Supo. Suureen varovaisuuteen kehotetaan Venäjältä tuotujen rescue-koirien kohdalla. Niillä onkin pisin agenttikoulutus Venäjän kenttäoloissa ja kaksoiskansalaisuus.

 

Pörrö 1v. Huomaa venäläinen nenän asento. Copyright Juha Hämäläinen

 

+19
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu