Onko meillä varaa nopeasti vapautua epidemiarajoitteista

Onko kiire kapakkaan, kuntosalille, matkustamaan tai sosiaaliseen kanssakäyntiin epidemiarajoitusten jälkeen? Elämään kuten ennenkin elettiin.

Intiassa ei ole.

Siellä sairastuu nyt yli 200.000 ihmistä covidiin päivässä. Sairastuneiden määrä 20 -kertaistui helmikuusta. Kuolleita on parituhatta päivässä eli niin paljon, että krematoriot kaupungeissa ovat nostaneet taksansa kymmenkertaisiksi.

Covidin versiot tarttuvat nyt nuoriin ja leviävät aggressiivisesti. Versio on erityisen tuhoisa keuhkoille, sydämelle ja munuaisille.

Vapautuneen matkustelun takia pöpö on jo Englannissa.  B.1.697 variantti näyttää kehittyvän immuuniksi nykyrokotteille.

29 miljoonan Delhissä on jäljellä vain noin 150 tehohoitopaikkaa. Hoitotilanne on katastrofi. Intia on maailman suurin rokotteiden tuottaja, mutta nyt ei sillä ole toivoakaan saada kansaansa rokotettua kuten pitäisi.

***

Onko sinulla oikeasti kiire edelleen jonnekin? Intialaisilla oli. Kiire festareille, kriketti -otteluihin ja vaaliralleihin. Kiire oli kaikkeen tilanteessa täysin turhanpäiväiseen.

Intiassa luultiin, että epidemia on ohi ja heitettiin maskit roskiin.

PS. Ihmiset eivät tästä huolimatta vielä kuole sukupuuttoon. Jotta maailman väkiluku lakkaisi kasvamasta, täytyisi Intiassa kuolla 220.000 ihmistä päivässä enemmän kuin nyt.

 

Kuva: DM Online

+3
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu