Onko nuorten naisten lähentely ok, jos se noudattaa ikärajoja?

Aikuinen tyttäreni kysyi tänään hyvän kysymyksen: onko nuorten naisten lähentely ja seurustelu heidän kanssaan ok, jos nainen on 18v ja mies kuinka vanha tahansa?

Sanoin, että lain mukaan näin on, mutta ei muuten. Laki on ehdottoman puutteellinen ja olettaa, että yhdessä yössä ihmisestä tulee arvostelukykyinen aikuinen, joka osaa välttyä itseään vanhempien ukkojen hyväksikäytöltä. Näinhän ei ole.

On kornia katsoa julkisuudessa keikailevia vanhoja äijiä, jotka ovat houkutelleet hädin tuskin 18v ikäisen vanhuutensa ratoksi. Toki voi se houkuttelu olla lähtenyt myös naisen alusta. Joissain tapauksissa parin ikäero voi olla reilusti yli 50 vuotta.

Eihän tällainen ole tervettä eikä tasapainoisen suhteen perusta. Nuori ole kykenevä itsensä suojeluun hyväksikäyttävässä suhteessa, johon he päätyvät helposti varakkaan tai tunnetun ukon kainalossa.

Nuorelle on taatusti myös vaikeaa myöntää myöhemminkään tekemäänsä virhettä puhumattakaan, että syyttäisi miestä siitä. Mitään rikostahan ei ole tapahtunut.

Voidaan kuitenkin sanoa, ettei tällaisissa suhteissa kaikki ole mennyt välttämättä kuin Strömsössä.

+2
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu