Onko tämä maahanmuuttoa?

Hesari kirjoittaa irakilaisesta naisesta, joka on ollut useamman vuoden Suomessa. Hänellä on neljä lasta ja hän on ns. asunnoton, mutta ei koskaan ollut ilman asuntoa Suomessa ollessaan..

Nainen on muuttanut useamman kerran Suomessa ja mielestään joutunut yhdestä kodistaankin lähtemään ikävien naapureiden vuoksi. He olivat valittaneet naisen lasten häiritsevän käytöksellään muita asukkaita.

Nainen on asunut väliaikaisesti miehensäkin luona. Yllättäen ei Irakissa vaan Suomessa. Mikä on ollut tarkoitus tämän perheen yhdistämisellä, kun he eivät edes asu normaalisti yhdessä ja samassa asunnossa.

Lasten isä asuu siis Suomessa, mutta hän ei osallistu lasten kasvatukseen tai perheen talouteen. Jostain kumman syystä kylläkin veronmaksajat ovat joutuneet osallistumaan ”perheen” talouteen mitä suurimmassa määrin.

No enemmän kummastuttaa miksi tällaisia muuttajia kutsutaan maahanmuuttajiksi. Sitähän he eivät oikeasti ole. He ovat tulleet elämään Suomen sosiaaliturvan varaan jo lähtökohtaisesti ottamatta kantaa heidän muuttonsa muihin syihin. Oikea  maahanmuuttaja ei muuta työttömäksi, sosiaaliturvan vuoksi ja sen varaan.

Siksi näistä muista tulijoista tulisi käyttää jotain muuta nimikettä, joka kuvaa heidän todellista tilannettaan oikein eikä vääristäisi kuvaa maahanmuutosta. Se on väärin maahanmuuttajia kohtaan.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010300665.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu