Orpon hallitus ei puutu Ylen sisältöihin

Sisältöjen sijaan riittää, että uusi hallitus puuttuu Ylen henkilöstövalintojen linjauksiin. Ylestä pitää saada väki vaihtumaan työssään poliittisesti neutraaliksi, jotta ajankohtaisohjelmistojen ja vastaavien sisältö  sekä ulkomaan uutisten filtterointi ei ole vääristynyt viherpunaiseksi ja sisältöjen painotus saadaan tavallisten suomalaisten asioihin eikä maahanmuuttajien, vähemmistöjen ja poikkeavien.

Ei mulla muuta.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu